Skip to content

Kathrin Flossing vald till ny riksdagsdirektör

Kathrin Flossing, hovrättspresident i Göta hovrätt, valdes på måndagen till ny riksdagsdirektör.

Kathrin Flossing har tidigare varit kammarrättspresident i Sundsvall, expeditions- och rättschef, tillika säkerhetschef på Miljödepartementet och Kulturdepartementet. Hon har också varit departementsråd och enhetschef på Justitiedepartementet.

Flossing har vidare varit ordförande i Kriminalvårdsnämnden och Integritetsskyddsrådet vid FRA, vice ordförande i Finansinspektionen, ledamot i EBM:s insynsråd och Klarspråksnämnden samt haft ett antal utredningsuppdrag. 
 
red@dagensjuridik.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt